Van Voorthuizen voor de aanleg van uw tuinen

Bij Van Voorthuizen vinden we de aanleg van iedere tuin een leuke uitdaging. Uw tuin moet zowel mooi als praktisch zijn. Zoekt u vooral rust in de tuin of moet het een speelplaats voor kinderen zijn? Uw ideeën nemen we mee in ons tuinontwerp, zodat de tuin ‘buitengewoon prachtig’ wordt. Geen enkele tuin is ons te gek. Voortuin aanleg, een complete tuinaanleg of een tuinaanleg voor een kleine tuin: wij zijn van alle markten thuis. Hebt u iets minder te besteden? Onze hoveniers tuinaanleg kijken graag met u mee voor een goedkope tuinaanleg.

Bent u enthousiast over het tuinontwerp, de tuinaanleg offerte en geeft u ons opdracht om de tuin aan te laten leggen? Dan beginnen we direct met de voorbereiding. Na het bespreken van de planning zullen we alle materialen bestellen en zorgen we ervoor dat de benodigde machines aanwezig zijn. Samen met een flinke portie toewijding en enthousiasme gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Van Voorthuizen werkt vanuit Lienden in de Betuwe. Met onze ervaring hebben we het klantenbestand inmiddels uitgebreid tot aan onder andere Amersfoort, Arnhem en Den Bosch

Vakkundige hoveniers uit Lienden

Vakkundige hoveniers uit Lienden

Wij komen bij u langs in de regio Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen. Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Welke planten en elementen horen daarbij? De ligging van uw tuin en de grond spelen daarbij een belangrijke rol. Daar houden onze hoveniers tijdens de tuinaanleg uiteraard rekening mee als we u adviseren over bijvoorbeeld beplanting en bestrating. Vervolgens maken we een passend ontwerp en doen we een voorstel voor de kosten van uw tuinaanleg middels een offerte. Wij werken regelmatig samen met architecten. Heeft u al een tuinontwerp laten maken? Dan gaan we daarmee aan de slag.

Van Voorthuizen gelooft dat heldere communicatie en goede afspraken de wortels zijn voor een perfect eindresultaat. Eventuele aanpassingen en wijzigingen passen we in goed overleg toe. Alle tuingerelateerde werkzaamheden voeren we zelf uit. Denk aan graafwerk, bestrating, houtwerk, vijveraanleg, beplanting, het aanleggen van tuinverlichting of een beregeningsinstallatie. Op deze manier kunnen we de kosten van uw tuinaanleg laag houden.

Bestrating

Bestrating

Wij leggen alle soorten (sier) bestrating, zoals natuursteen, klinkers, gebakken stenen, tegels e.d. om een mooi oprit of pad te realiseren. De bestrating is de basis van uw tuin; het moet dus perfect zijn. Wilt u in uw tuin een terras aanleggen? Er zijn vele soorten bestrating en nog veel meer kleurmogelijkheden. Daarnaast zijn er ontelbare legpatronen. Tijd om eens met ons aan tafel te gaan om een plan op te zetten welke tuinbestrating het beste bij u en uw tuin passen.

Beplanting

Beplanting

Een goede beplanting in uw tuin is de kers op de taart. Met de juiste beplanting op de juiste plaats kunt u echt gaan genieten. Ook in de tuinaanleg van een kleine tuin is beplanting erg belangrijk. Onze hovenier tuinaanleg kijkt hierbij goed met u mee om een ideale indeling van uw tuin te realiseren. Hierbij creëren we de juiste balans tussen beplanting en een eventueel terras. Laat u informeren over de mogelijkheden in uw tuin.

Gazon/ Kunstgras

Gazon/ Kunstgras

Wilt u graag een strak gazon in moderne stijl of een gazon met bloeiende krokussen in het voorjaar en schattige madeliefjes in de zomer? Of toch liever kunstgras ? Gazon om lekker op te luieren en te genieten van uw tuin en het fraaie weer, of een speelgazon voor de ( klein) kinderen.
Van Voorthuizen heeft de benodigde kennis en ervaring om een pracht gazon te leggen en onderhouden. Wilt u naast het gazon in uw tuin een terras aanleggen? Dan kijken wij mee naar de juiste indeling bij uw complete tuinaanleg.

Houtwerk

Houtwerk

Denkt u aan houtbouw voor de tuin? Denk hierbij aan veranda, schuurtjes, schuttingen en vlonders, helemaal op maat gemaakt. Wij maken gebruik van duurzaam kwaliteit hout, zodat we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Het is onze passie om uw wensen te realiseren, en dat tegen een scherp prijs. Zo houden we de kosten van uw tuinaanleg laag.

Erfafscheidingen

Erfafscheidingen

Omdat u ook van een stukje privacy houdt is een erfafscheiding haast onmisbaar. Er zijn vele soorten erfafscheidingen mogelijk. Zowel met levende (klimop schutting, beuken/taxus/coniferen haag) als dode/levenloze materialen (betonnen/houten/kokos/grindschuttingen) Een erfafscheiding kunnen we zowel meenemen in de aanleg van uw achtertuin als in de voortuin aanleg.

Wij kunnen al deze materialen voor u plaatsen en de benodigde materialen voor u leveren.

Keerwanden en metselwerk

Keerwanden en metselwerk

Keerwanden worden gebruikt om hoogteverschillen op te vangen. Keerwanden kunnen worden gebruikt bij een verhoogd terras end. Keerwanden van beton zijn er in diverse afmetingen: van kleine handzame elementen tot grote elementen ( waarbij een kraantje nodig is). Naast keerwanden kunnen onze hoveniers ook metselwerk verrichten. Gemetselde trappen, bloembakken, tuinmuren, verhogingen, etc vormen een fraai onderdeel van uw tuinen. Daarnaast kan het metselwerk ook nuttig zijn als tuinafscheiding of in de vorm van een stenen bankje.

Neem contact op

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een complete tuinaanleg of een goedkope tuinaanleg voor een kleinere tuin? Wij kijken graag met u mee voor de aanleg van al uw tuinen. Naast het in kaart brengen van uw wensen, adviseren wij u wat de beste indeling zou zijn voor uw tuin en maken wij (op uw aanvraag) verschillende tuinaanleg offertes waar u een keuze uit kunt maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 0344 - 60 15 56.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl