Van Voorthuizen ook voor uw tuinaanleg

We vinden het een prachtige uitdaging om de tuin zo aan te leggen, dat deze zowel mooi als praktisch wordt. Zoekt u vooral rust in de tuin of moet het een speelplaats voor kinderen zijn? Uw ideeën nemen we mee in ons tuinontwerp, zodat de tuin ‘buitengewoon prachtig’ wordt.
Bent u enthousiast over het tuinontwerp en geeft u ons opdracht om de tuin aan te leggen, dan beginnen we direct met de voorbereiding. Na het bespreken van de planning zullen we alle materialen bestellen. We zorgen dat de benodigde machines aanwezig zijn. Samen met een flinke portie toewijding en enthousiasme gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Vakkundige hoveniers uit Lienden

Vakkundige hoveniers uit Lienden

We komen bij u langs in de regio Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen. Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Welke planten en elementen horen daarbij? De ligging van uw tuin en de grond spelen daarbij een belangrijke rol. Daar houden we uiteraard rekening mee als we u adviseren over bijvoorbeeld beplanting en bestrating. Vervolgens maken we een passend ontwerp. Wij werken regelmatig samen met architecten. U heeft al een tuinontwerp laten maken? Dan gaan we daarmee aan de slag.
Van Voorthuizen gelooft dat heldere communicatie en goede afspraken de wortels zijn voor een perfect eindresultaat. Eventuele aanpassingen en wijzigingen passen we in goed overleg toe. Alle tuingerelateerde werkzaamheden voeren we zelf uit. Denk aan graafwerk, bestrating, houtwerk, vijveraanleg, beplanting, het aanleggen van tuinverlichting of een beregeningsinstallatie.

Bestrating

Bestrating

Wij leggen alle soorten (sier) bestrating, zoals natuursteen, klinkers, gebakken stenen, tegels e.d. om een mooi terras, oprit of pad te realisteren. De bestrating is de basis van uw tuin; het moet dus perfect zijn.
Er zijn vele soorten bestrating en nog veel meer kleurmogelijkheden. Daarnaast zijn er ontelbare legpatronen. Tijd om eens met ons aan tafel te gaan om een plan op te zetten welke tuinbestrating het beste bij u en uw tuin passen.

Beplanting

Beplanting

Een goede beplanting in uw tuin “is de kers op de taart”. Met de juiste beplanting op de juiste plaats kunt u echt gaan genieten. Laat u infomeren over de mogelijkheden in uw tuin.

Gazon/ Kunstgras

Gazon/ Kunstgras

Wilt u graag een strak gazon in moderne stijl of een gazon met bloeiende krokussen in het voorjaar en schattige madeliefjes in de zomer? Of toch liever kunstgras ? Gazon om lekker op te luieren en te genieten van uw tuin en het fraaie weer, of een speelgazon voor de ( klein) kinderen.
Van Voorthuizen heeft namelijk de benodigde kennis en ervaring om een prachtgazon te leggen en onderhouden.

Houtwerk

Houtwerk

Denkt aan houtbouw voor de tuin? Denk hierbij aan veranda, schuurtjes, schuttingen en vlonders, helemaal op maat gemaakt. Wij maken gebruik van duurzaam kwaliteit hout, zodat we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Het is onze passie om uw wensen te realiseren, en dat tegen een scherp prijs.

Erfafscheidingen

Erfafscheidingen

Omdat u ook van een stukje privacy houd is een erfafscheiding haast onmisbaar, er zijn vele soorten erfafscheidingen mogelijk. Zowel met levende ( klimop schutting, beuken/taxus/coniferen haag) als dode/levenloze materialen ( betonnen/houten/kokos/grind schuttingen)

Wij kunnen al deze materialen voor u plaatsen en de benodigde materialen voor u leveren.

Keerwanden

Keerwanden

Keerwanden worden gebruikt om hoogte verschillen op te vangen. Keerwanden kunnen worden gebruikt bij een verhoogd terras end.
Keerwanden van beton zijn er in diverse afmetingen: van kleine handzame elementen tot grote elementen ( waarbij een kraantje nodig is)

Metselwerk

Metselwerk

Gemetselde trappen, bloembakken, tuinmuren, verhogingen, etc vormen een fraai onderdeel van uw tuinen. Naast het mooie ervan kan het metselwerk ook nuttig zijn als tuinafscheiding of in de vorm van een stenen bankje.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl