Onze vaste team bestaat uit 4 European Tree Workers, 3 Boomveiligheidscontroleurs, 2 Boomveiligheidsinspecteurs, 2 European Tree Technican en 2 hoveniers. Ons bedrijf en onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende brancheverenigingen.

Klanttevredenheid, korte lijnen, professionaliteit , veiligheid en natuurbewustheid kenmerken onze handelswijze. Wij willen door onze werkwijze onze klanten tevreden stellen en een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving. Het behouden en het bevorderen van een groene en daarmee gezonde leefomgeving vormen de rode draad door onze bedrijfsvoering. Bij ons geldt dat advies en uitvoering in één hand gaan. Onze boomspecialisten komen uit de uitvoering of zijn hier nog deels in werkzaam.

Van het onderhoud van monumentale bomen voor de Oorlogsgravenstichting tot het aanleggen of onderhouden van uw tuin, wij laten u graag kennis maken met onze manier van werken.

Ons team

Gijsbert-Jan van Voorthuizen

Gijsbert-Jan van Voorthuizen

Projectleider/European Tree worker/ Hovenier

Lees Meer
Janneke van Voorthuizen

Janneke van Voorthuizen

Administratief medewerker

Marinus Verwoerd

Marinus Verwoerd

European Tree Worker / Hovenier

Arie van der Zouwen

Arie van der Zouwen

European Tree Worker

Corne van Dijk

Corne van Dijk

Boomverzorger / Hovenier

Gert Geurtsen

Gert Geurtsen

Assistent Boomverzorger/Hovenier

Oskar Byrski

Oskar Byrski

Boomverzorger

Maurits van Nugteren

Maurits van Nugteren

Hovenier

Bram van der Hoef

Bram van der Hoef

Assistent Boomverzorger/ Hovenier

Johan Vermeer

Johan Vermeer

Boomverzorger/Hovenier

Erik Lodder

Erik Lodder

Boomtechnische adviseur / European Tree Worker (ZZP-er)

Martien Keuken

Martien Keuken

Allround Boomverzorger (ZZP-er)

Een duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming
Het leveren van een positieve bijdrage aan onze groene leefomgeving vormt de rode draad door onze bedrijfsvoering.

Duurzaam ondernemen vertaald zich in onze bedrijfsvoering door zuinig om te gaan met fossiele brandstoffen, het trainen van het personeel en door rekening te houden met milieuaspecten bij de aanschaf van nieuwe machines.

Ook zijn wij als boomspecialist ons er van bewust dat de werkzaamheden die onze medewerkers verrichten zwaar kunnen zijn. We voorzien onze boomspecialisten daarom van alle middelen die het werk ergonomisch verantwoord maken. Onze aandacht hiervoor wordt versterkt doordat directie en adviseurs regelmatig meedraaien in de uitvoering.

Tot slot vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om ons mooie vak uit te oefenen. ‘Social return’ staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben daarom 2 medewerkers in dienst met een Wajong-uitkering en begeleiden voortdurend stagiaires van een praktijkschool. Verder werken wij graag samen met overheden om projecten uit te voeren waarbij ‘sociale impact’ een belangrijke factor is.

Graag zijn wij u partner in het maatschappelijk verantwoord uitvoeren van uw opdracht.

Gemeentes waarvoor wij werken

(semi)Overheid

Zorginstellingen

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl