Vaak worden betonnen keerwanden in een tuin gebruikt om hoogteverschillen op te vangen.. Naast keerwanden kunnen onze hoveniers ook metselwerk in uw tuin verrichten. Hierbij zijn de opties oneindig. Wilt u naast metselwerk ook beplanting of  gras? Dat is geen probleem! Van Voorthuizen heeft de benodigde kennis en ervaring om uw droomtuin werkelijk te maken. 

Betonnen keerwanden in de tuin 

Als u hoogteverschillen heeft in uw tuin of tussen u en uw buren, is het verstandig om keerwanden te plaatsen. Betonnen keerwanden houden water en de grond in de tuin tegen. Daarnaast is een keerwand van beton in uw tuin milieuvriendelijk en duurzaam. Keerwanden kunnen tegen alle weersomstandigheden: sneeuw, ijs, regen maar ook extreme hitte. Betonnen keerwanden hoeven de look van uw tuin niet te bederven. Zo is het mogelijk om ze te bekleden met natuursteen, verf of u laat ze met planten begroeien. 

Metselwerk in de tuin 

Bij metselwerk wordt er al gauw gedacht aan een muur. Maar in de tuin kan metselwerk op veel meer manieren gebruikt worden. Zoals gemetselde trappen, verhogingen, een stenen bankje, het is zelfs mogelijk om een terras te metselen. Het metselen van plantenbakken is tegenwoordig vaak te zien. Plantenbakken metselen is een mooie en strakke manier om een afkadering voor planten en bloemen te maken. Daarnaast kunnen betonnen bloembakken dienen als afscheiding tussen het gras, paden of  andere beplanting. 

Schutting metselen 

Een betonnen tuinafscheiding is sterk en gaat vele jaren mee. Van Voorthuizen staat klaar om uw tuinafscheiding te metselen. Hierbij kunt u kiezen voor een gehele afscheiding van beton, of een combinatie met hout. Echter houdt een betonnen tuinafscheiding meer geluid tegen, wat een groot voordeel kan zijn. 

Laat Van Voorthuizen het metselwerk in uw tuin realiseren

Of u nou betonnen keerwanden of metselwerk in uw tuin wilt, Van Voorthuizen staat klaar voor u! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of graag een passend advies wilt over een van onze diensten. 

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl