Een belangrijk onderdeel bij een tuinaanleg, naast het groen is de bestrating! Het is eigenlijk ook de basis van een tuin, hierdoor is het natuurlijk erg belangrijk dat het mooi is aangelegd en dat het naar uw smaak is. Aan keus is er genoeg, maar dit maakt het misschien ook weer lastig om een keuze te maken. Voor dat bij een tuinaanleg ook de bestrating wordt aangepakt moet er tussen deze opties een keuze gemaakt worden. Gelukkig staat Van Voorthuizen klaar om te helpen bij deze keuze!

Veel opties bij het aanleggen van tuin bestrating!

Er zijn enorm veel keuzes voor het aanleggen van tuin bestrating. Zo zijn er vele soorten bestrating en nog veel meer kleurmogelijkheden. Van Voorthuizen legt dan ook veel verschillende soorten tuinbestrating, denk hierbij aan natuursteen, gebakken stenen, tegels, klinkers en ga zo maar door. Daarnaast is het bijvoorbeeld bij een voortuin nodig om te kiezen tussen of u uw voortuin laat betegelen of bestraten. Een oprit van grind kan ook aangelegd worden door Van Voorthuizen. Naast voortuinen neemt Van Voorthuizen ook achtertuinen met beide handen aan. Wilt u liever een terras waarbij klinkers worden aangelegd? Ook dan ben je aan het goede adres. Vindt u het nog lastig om de juiste keuze te maken? Van Voorthuizen helpt graag bij deze keuze! Zodat uw droomtuin werkelijkheid wordt!

Wat kost een tuin bestraten?

Er zitten uiteraard kosten verbonden aan het laten bestraten van uw tuin. Bij het bestraten of betegelen van een tuin betaald u voor de materialen die gelegd worden. In deze kosten zitten verschillen, elk soort tuin bestrating is dan ook verschillend qua look en prijs. Hierdoor is de prijs van een tuin bestraten uiteenlopend. Naast het materiaal zit er ook verschil in de oppervlakte die bestraat moet worden. Een groot oppervlakte kost natuurlijk meer dan het bestraten van een kleiner oppervlakte tuin. Elke tuin en wens heeft dan ook een ander prijskaartje. Het is dan ook mogelijk om bij Van Voorthuizen een offerte aan te vragen voor het bestraten van uw tuin. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Van Voorthuizen. Het personeel staat klaar voor u.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl