Veilig en betrouwbaar huren

Wanneer u kiest voor Van Voorthuizen voor, profiteert u van specialistische kennis. Niet alleen leveren wij de gewenste machine bij u op locatie, maar de machine wordt ook nog bediend door één van onze ervaren medewerkers. Het personeel van Van Voorthuizen bv beschikt over de gewenste diploma’s, waaronder het VCA-certificaat. Zo worden de machines veilig bediend en kunt u vertrouwen op een professioneel resultaat.

Stobbenfrees huren

Heeft u een professionele stobbenfrees nodig om bijvoorbeeld uw boomstobben te frezen:
Van Voorthuizen beschikt over uitstekende materieel en kan u van dienst zijn bij stobbenfrees huren.
Wij bieden zeer aantrekkelijke tarieven en transparante prijzen.
Daarnaast ontvangt u bij ons direct een specialiste bestuurder die de machine bediend.
Zo profiteert u al snel van een veilig en deskundig resultaat.

Het gemak van een stobbenfrees

Een stobbenfrees is een kundige machine waarmee u op een eenvoudige wijze boomstronken kunt frezen (inkorten). Naast boomstroken kunt u ook struiken, wortels van heggen en zelf bamboe verwijderen. Het grote voordeel van een stobbenfrees is dat u de desbetreffende stronk of struik niet eerst hoeft uit te graven. De stobbenfrees kan gewoon in zand of aarde werken. De beitels van de machine zullen na veel gebruik wel slijten, maar worden regelmatig vervangen om de machine ook in de toekomst efficiënt te laten frezen. Omdat u de plant of stronk niet hoeft uit te graven kan een stobbenfrees u dan ook veel tijd besparen.

Stobbenfrees voor bestrating

Met een stobbenfrees kunt u onder het maaiveld frezen. Na het uitfrezen van de desbetreffende boomstronk houdt u houtpulp en zaagsel over.
Afval kan vermengd worden met het zand of de aarde en zal na verloop van tijd verteren.
Wilt u bestrating aanleggen? Dan adviseren wij om de houtsnippers te verwijderen en zand te gebruiken voor een stevige ondergrond.

Stobbenfrees huren

Een stobbefrees is een zeer krachtige machine. Daarom ontvangt u bij verhuur bij Van Voorthuizen automatisch een vakkundige bestuurder. Deze is getraind om de machine te besturen en bezit gehoor- en gezichtsbescherming en de nodige veiligheidsdiploma’s

Kleine graafmachine / mini-graver huren

Op zoek naar verhuur van een kleine graafmachine? Een kleine graafmachine huren doet voordelig bij van Voorthuizen bv. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen. Al onze machines worden voor verhuur goed schoongemaakt en grondig gecontroleerd. Zo profiteert u van een veilige dienstverlening.

Een kleine graafmachine huren bij Van Voorthuizen bv bespaart u geld en veel tijd. Wij leveren namelijk direct een specialistische medewerker mee. Zo bent u direct verzekerd van een deskundig resultaat!

Van plan om grondwerk te verrichten? Bij beperkte ruimte of een klein oppervlak biedt een kleine graafmachine uitkomst. De machine kan worden ingezet in en rondom uw kleine woon- (of werk) ruimte. Ook bij moeilijk te bereiken infrastructuur is een kleine graafmachine goed inzetbaar. Denk hierbij aan het uitgraven van kabel, – leiding, – of rioleerwerk. Van Voorthuizen bv adviseert u graag over de mogelijkheden van een kleine graafmachine. Neem direct contact op!

Veilig een kleine graafmachine bedienen

Bij de verhuur van al ons materieel leveren wij een specialistische medewerker mee die het werk voor u uitvoert. Het personeel van Van Voorthuizen bv beschikt immers over de nodige diploma’s om de machine te bedienen. Zo profiteert u van een professioneel resultaat zonder uw handen vies te maken! Daarnaast ontvangt u te allen tijde advies van onze medewerker. Vertrouw op de kwaliteit van de dienstverlening van Voorthuizen bv! Maak een afspraak voor kleine graafmachine huren.

Graag een prijsindicatie op maat ontvangen voor de verhuur van een kleine graafmachine?

Op zoek naar verhuur van een kleine graafmachine? Een compact shovel huren doet voordelig bij van Voorthuizen bv. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen. Al onze machines worden voor verhuur goed schoongemaakt en grondig gecontroleerd. Zo profiteert u van een veilige dienstverlening.

Een compact shovel huren bij Van Voorthuizen bv bespaart u geld en veel tijd. Wij leveren namelijk direct een specialistische medewerker mee. Zo bent u direct verzekerd van een deskundig resultaat!

Van plan om grondwerk te verrichten? Bij beperkte ruimte of een klein oppervlak biedt een compact shovel uitkomst. De machine kan worden ingezet in en rondom uw kleine woon- (of werk) ruimte. Ook bij moeilijk te bereiken infrastructuur/ groenvoorziening is een compact shovel goed inzetbaar. Denk hierbij aan het uitgraven van kabel, – leiding, – of rioleerwerk. Kappen en snoeien van bomen en struiken.

Van Voorthuizen bv adviseert u graag over de mogelijkheden van een compact shovel. Neem direct contact op!

Veilig een compact shovel bedienen

Bij de verhuur van al ons materieel leveren wij een specialistische medewerker mee die het werk voor u uitvoert. Het personeel van Van Voorthuizen bv beschikt immers over de nodige diploma’s om de machine te bedienen. Zo profiteert u van een professioneel resultaat zonder uw handen vies te maken! Daarnaast ontvangt u te allen tijde advies van onze medewerker. Vertrouw op de kwaliteit van de dienstverlening van Voorthuizen bv! Maak een afspraak voor compact shovel huren.

Compact trekker huren

Op zoek naar verhuur van een compact trekker? Een compact trekker huren doet u voordelig bij van Voorthuizen bv. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen. Al onze machines worden voor verhuur goed schoongemaakt en grondig gecontroleerd. Zo profiteert u van een veilige dienstverlening.

Een compact trekker huren bij Van Voorthuizen bv bespaart u geld en veel tijd. Wij leveren namelijk direct een specialistische medewerker mee. Zo bent u direct verzekerd van een deskundig resultaat!

Van plan om grondwerk te verrichten? Bij beperkte ruimte of een klein oppervlak biedt een compact trekker uitkomst. De machine kan worden ingezet in en rondom uw kleine woon- (of werk) ruimte. Ook bij moeilijk te bereiken infrastructuur/ groenvoorziening is een compact shovel goed inzetbaar. Denk hierbij aan het verklepelen van struiken/ maaien en frezen van ( ruig)gras/ egaliseren en inzaaien van terreinen end.

Van Voorthuizen bv adviseert u graag over de mogelijkheden van een compact shovel. Neem direct contact op!

Veilig een compact trekker bedienen

Bij de verhuur van al ons materieel leveren wij een specialistische medewerker mee die het werk voor u uitvoert. Het personeel van Van Voorthuizen bv beschikt immers over de nodige diploma’s om de machine te bedienen. Zo profiteert u van een professioneel resultaat zonder uw handen vies te maken! Daarnaast ontvangt u te allen tijde advies van onze medewerker. Vertrouw op de kwaliteit van de dienstverlening van Voorthuizen bv! Maak een afspraak voor compact trekker huren.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl