Wanneer u een (nieuwe) tuin aan wil laten leggen, kunt u kiezen uit verschillende opties. Een van die opties is beplanting. Bij beplanting zijn er wederom veel verschillende mogelijkheden. Veel mensen kiezen bij het beplanten van een tuin voor struiken en bloemen. Ook hiervoor zijn er weer opties. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het planten van een rozenstruik of lavendel plant. De keuze hierin is volledig aan u, maar mocht u hulp nodig hebben dan staan wij voor u klaar! Van Voorthuizen helpt u onder andere graag door het maken van een beplantingsplan voor uw tuin. Hierbij stellen wij een mogelijke indeling voor uw tuin voor én laten we een mogelijke indeling en mooie beplanting voor uw tuin zien. Naast beplanting zijn er ook andere mogelijkheden voor de aanleg van uw nieuwe tuin, zoals bestrating, houtwerk en erfafscheidingen.  Na de beplanting van uw nieuwe tuin is het onderhoud erg belangrijk.

Beplantingsplan border

Van Voorthuizen maakt graag een beplantingsplan voor u. Hierbij heeft u de keuze uit een beplantingsplan voor een border, voortuin of achtertuin. Bij het bepalen van de ligging van uw nieuwe border moet er rekening worden gehouden met een aantal dingen. Zo bepaalt de grootte van de border voor een deel welke planten geschikt zijn. Daarnaast kan er in het beplantingsplan voor de border bepaald worden waar de meeste zon schijnt of waar er juist veel beschutting is. Als alle feiten verzameld zijn, kan er in het beplantingsplan een mooie indeling gemaakt worden voor uw border. Dan is het eindelijk tijd voor de beplanting van uw border in de voortuin of achtertuin!

Laat Van Voorthuizen uw tuin beplanten!

Van Voorthuizen is dé bomenspecialist voor al uw projecten. Door korte lijnen binnen ons bedrijf, werken wij efficiënt en snel. Enkele kernwaarden van Van Voorthuizen zijn zorgvuldigheid, klanttevredenheid  en duurzaamheid. Wij leveren graag een positieve bijdrage aan de leefomgeving. Heeft u vragen? Of wilt u graag een passend advies over een van onze diensten, zoals boomzorg of boomonderzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Van Voorthuizen staat voor u klaar!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl