Veel mensen vinden het leuk om houten elementen te gebruiken in hun tuin. Hout heeft dan ook een mooie natuurlijke uitstraling die bij bijna elk soort tuin past. Daarnaast zijn de mogelijkheden enorm! Het materiaal kan dan ook voor veel verschillende dingen gebruikt worden. Denk hierbij aan een veranda, overkapping of een schutting. Bijkomend voordeel is dat je bij Van Voorthuizen jouw overkapping of veranda op maat kan laten maken.

 

Het voordeel van hout

Heb jij bijvoorbeeld  interesse om een overkapping te laten bouwen? Waarom dan geen houten overkapping op maat laten maken? Eigenlijk is hout het ideale materiaal om te gebruiken. Het is dan ook een duurzaam materiaal en is op veel plekken verkrijgbaar. Daarnaast is hout een fijn materiaal om te bewerken. Vaak wordt hout gezien als lastig te onderhouden. Maar dit valt in de praktijk vaak erg mee, het is dan echter wel belangrijk om te kijken naar het houtsoort en hoe het bewerkt wordt. Daarnaast is hout in veel soorten en maten verkrijgbaar. Dit maakt het alleen nog maar makkelijker om de gewenste overkapping te laten maken.

 

Veelzijdig materiaal

Met hout is erg veel mogelijk. Daarom wordt hout vaak gebruik om een schutting van te kopen en laten plaatsen. De hoveniers van Van Voorthuizen zijn gespecialiseerd in maken van een overkapping op maat. Maar ook voor een veranda is hout een gewild materiaal. Het is dan ook mogelijk om een veranda op maat te laten maken van hout. De laatste tijd is een houten overkapping ook erg gewild. Bij Van Voorthuizen is het mogelijk om zo’n houten overkapping op maat te laten maken, wie wilt dat nou niet? Hout kan dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden zoals dus een veranda, overkapping of een schutting op maat.

 

Van Voorthuizen voor al uw houtwerk!

Heb jij al voor ogen hoe jouw ideale tuin eruit ziet? En zou je hier bijvoorbeeld een houten overkapping, veranda of schutting in willen die op maat is gemaakt? Dan ben je bij Van Voorthuizen aan het goede adres! Mocht je echter nog twijfelen over bepaalde planten die je in je tuin wil? Dan helpen wij je ook graag met het maken van een beplantingsplan! Neem dan ook gerust contact op. Van Voorthuizen helpt jou graag om deze droomtuin tot werkelijkheid te maken!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl