Niks belangrijker dan privacy in uw eigen tuin, het is immers echt uw eigen plek. Een erfafscheiding kan voor deze privacy zorgen. Wat betreft erfafscheidingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om een natuurlijke erfafscheiding te hebben. Denk hierbij aan groene hagen, planten of een klimop als tuinafscheiding. Daarnaast is het ook mogelijk om een schutting in voor- of achtertuin te plaatsen van hout, metaal, kunststof of een combinatie hiervan.

 

Welke voortuin erfafscheiding past het beste bij u?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft erfafscheidingen. Hierdoor is het ook mogelijk om een persoonlijk tintje aan uw tuin erfafscheiding te geven. Waardoor het niet alleen een functioneel doeleinde heeft maar ook bij uw persoonlijke stijl en wensen past. Echter zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het plaatsen van erfafscheidingen. Zo zijn er per gemeente verschillende regels inzake het plaatsen van erfafscheidingen. Vaak is het  zo dat een voortuin een lage erfafscheiding moet hebben. Het is dan ook belangrijk dat er een voortuin schutting wordt gekozen met een lage hoogte. Eventueel kunt u ook samen met uw buren kijken welke erfafscheiding goed staat in de voor- en/of achtertuin.

 

Welke achtertuin erfafscheidingen passen het beste bij u?

Ook voor erfafscheidingen in uw achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar ook voor achtertuinen zijn er veel opties wat betreft erfafscheiding. Zoals als eerder beschreven heeft u de keuze tussen natuurlijke erfafscheidingen of een schutting en hekwerk van niet levend materiaal. Het grote voordeel van een natuurlijke erfafscheiding is het feit dat het voor verkoeling zorgt in de warme periodes, daarnaast zijn vogels er dol op en is het goed voor de afwatering in de tuin. Als u voor een natuurlijke erfafscheiding wilt gaan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klimop plant als tuinafscheiding. Maar ook andere planten worden vaak gekozen als groene erfafscheiding. Ook populair zijn groene hagen. Daarnaast kunt u ook voor andere materialen kiezen, een groene erfafscheiding vergt dan ook meer werk. Veel gekozen niet levende materialen zijn betonnen-, houten-, kokos- of grindschuttingen. Deze materialen zorgen dan ook voor veel privacy en zijn onderhoudsvriendelijk.

 

Van Voorthuizen kan helpen met de erfafscheidingen in uw tuin!

Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Van Voorthuizen kan u hierbij helpen. Zij hebben namelijk al jaren ervaring met het aanleggen van erfafscheidingen. Heeft u al een keuze gemaakt? Ook dan kan Van Voorthuizen u helpen met het plaatsen. Van Voorthuizen kan dan ook veel materialen leveren en voor u plaatsen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen. De werknemers van Van Voorthuizen helpen u met veel plezier.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl