Van Voorthuizen is specialist in het verwijderen van bomen.

Het uitgangspunt van Van Voorthuizen is het in stand houden van bomen. Wanneer een boom echter toch verwijderd moet worden, dan staan de boomverzorgers van Van Voorthuizen voor u klaar. Onze boomverzorgers (ETW) beschikken over de kennis en de ervaring om bomen, zelfs op de meest moeilijke locaties, zorgvuldig en zonder schade te vellen.
Al bijna 20 jaar verwijderen we bomen in de regio Amersfoort, Arnhem,Den Bosch, Nijmegen Tiel,Den Bosch en omgeving daarbuiten.
Zoals u hieronder kunt zien zijn er meerdere keuze, laat u vrijblijvend informeren door ons.

Een boom verwijderen

Een boom verwijderen

Voor het verwijderen van een boom beschikt Van Voorthuizen over verschillende technieken. De keuze is onder meer afhankelijk van de standplaats en het aantal bomen. Met behulp van klimtechnieken kunnen we op moeilijke locaties bomen veilig en schadevrij afbreken. Een (auto)hoogwerker / verreiker met velkop of telescoopkraan stelt ons in staat om zware of meerdere bomen in korte tijd te verwijderen. Het vellen van bomen is aan orde wanneer hier de ruimte voor is. Mits daarvoor voldoende ruimte is. Bij de keuze staan veiligheid en schadevrij werken voorop. Graag komen wij uw situatie ter plaatse doornemen.
Technieken:
-klimtechniek
-hoogwerker
-telescoopkraan
-kraan met sorteerknijper
-mini-shovel met sorteergrijper en/of houtklem
-Verreiker met velkop

Klimtechniek:

Klimtechniek:

Staat de boom die u wilt rooien in een dichtbebouwde omgeving? Dan breken we de boom klimmend af gecontroleerd tak voor tak. Een speciaal afvangsysteem voorkomt schade aan de omgeving.

(Auto) Hoogwerker / Telescoopkraan

(Auto) Hoogwerker / Telescoopkraan

Wanneer er meer ruimte is gebruiken wij een ( auto) hoogwerker. Dit gaat even behoedzaam als klimmen, maar sneller en ergonomischer.

Telescoopkraan
Bij verwijderen op moeilijke locatie maken wij gebruik van een telescoopkraan.
Voorwaarde hierbij is dat we de boom vanaf een voor de telescoopkraan geschikte opstelplaats kunnen verwijderen. Dit kan voor u als klant aanzienlijk kostenbesparend zijn.

Verreiker met velkop:

Verreiker met velkop:

Staat een boom op een lastige locatie, maar kunnen wij er wel met een verreiker bij ( voordeel minder grote opstelplaats) dan kappen wij met een speciaal ontwikkelde velkop aan deze machine.
De velkop klemt een tak bovenin de boom vast, zaagt ze door en legt deze gecontroleerd op de grond. Ook met deze manier van werken kun je veel energie en kosten besparen.

(Rups) kraan met sorteergrijper:

(Rups) kraan met sorteergrijper:

(Rups) kraan met sorteergrijper:Is er ruimte genoeg rondom de boom en kan hij vrij vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond,
Waarna we het stam en takhout afvoeren. Wij maken dan gebruik van een sorteergrijper. Waarmee wij het hout en takken sorteren.

(Mini-schovel met sorteergrijper en/of houtklem:

(Mini-schovel met sorteergrijper en/of houtklem:

Wanneer de ruimte te klein is voor groot materieel ( zoals een kraan) dan doen wij dit werk ook met onze eigen shovel en sorteergrijper. Dit scheelt veel zwaar tilwerk.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl