Op zoek naar verhuur van een compact shovel? Een compact shovel huren doet u voordelig bij van Voorthuizen bv. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen. Al onze machines worden voor verhuur goed schoongemaakt en grondig gecontroleerd. Zo profiteert u van een veilige dienstverlening.

Een compact shovel huren bij Van Voorthuizen bv bespaart u geld en veel tijd. Wij leveren namelijk direct een specialistische medewerker mee. Zo bent u direct verzekerd van een deskundig resultaat!

Van plan om grondwerk te verrichten? Bij beperkte ruimte of een klein oppervlak biedt een compact shovel uitkomst. De machine kan worden ingezet in en rondom uw kleine woon- (of werk) ruimte. Ook bij moeilijk te bereiken infrastructuur/ groenvoorziening is een compact shovel goed inzetbaar. Denk hierbij aan het uitgraven van kabel, – leiding, – of rioleerwerk. Kappen en snoeien van bomen en struiken.

Van Voorthuizen bv adviseert u graag over de mogelijkheden van een compact shovel. Neem direct contact op!

Veilig een compact shovel bedienen

Bij de verhuur van al ons materieel leveren wij een specialistische medewerker mee die het werk voor u uitvoert. Het personeel van Van Voorthuizen bv beschikt immers over de nodige diploma’s om de machine te bedienen. Zo profiteert u van een professioneel resultaat zonder uw handen vies te maken! Daarnaast ontvangt u te allen tijde advies van onze medewerker. Vertrouw op de kwaliteit van de dienstverlening van Voorthuizen bv! Maak een afspraak voor compact shovel huren.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl