Wij bieden zeer aantrekkelijke tarieven en transparante prijzen.
Daarnaast ontvangt u bij ons direct een specialiste bestuurder die de machine bediend.
Zo profiteert u al snel van een veilig en deskundig resultaat.


Het gemak van een stobbenfrees

Een stobbenfrees is een kundige machine waarmee u op een eenvoudige wijze boomstronken kunt frezen (inkorten). Naast boomstroken kunt u ook struiken, wortels van heggen en zelf bamboe verwijderen. Het grote voordeel van een stobbenfrees is dat u de desbetreffende stronk of struik niet eerst hoeft uit te graven. De stobbenfrees kan gewoon in zand of aarde werken. De beitels van de machine zullen na veel gebruik wel slijten, maar worden regelmatig vervangen om de machine ook in de toekomst efficiënt te laten frezen. Omdat u de plant of stronk niet hoeft uit te graven kan een stobbenfrees u dan ook veel tijd besparen.

Stobbenfrees voor bestrating

Met een stobbenfrees kunt u onder het maaiveld frezen. Na het uitfrezen van de desbetreffende boomstronk houdt u houtpulp en zaagsel over.
Afval kan vermengd worden met het zand of de aarde en zal na verloop van tijd verteren.
Wilt u bestrating aanleggen? Dan adviseren wij om de houtsnippers te verwijderen en zand te gebruiken voor een stevige ondergrond.

Stobbenfrees huren

Een stobbefrees is een zeer krachtige machine. Daarom ontvangt u bij verhuur bij Van Voorthuizen automatisch een vakkundige bestuurder. Deze is getraind om de machine te besturen en bezit gehoor- en gezichtsbescherming en de nodige veiligheidsdiploma’s

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl