In de Gelderse Vallei ligt studentenstad Wageningen. Deze jonge generatie is dan ook veel te vinden in de stad, wat kenbaar wordt gemaakt door de vele studentenhuizen en -verenigingen. Inwoners en toeristen kunnen in Wageningen dan ook genieten van de mooie bebouwing en leuke evenementen, zoals diverse jaarlijkse festivals. Verder kunnen de natuurliefhebbers ook hun hart ophalen in Wageningen. Er is een prachtige botanische tuin in Wageningen, het Belmonte Arboretum. Dit voormalig landgoed heeft met 1500 soorten de grootste rododendron collectie van de Benelux. Dit zijn struiken tot kleine bomen met verspreid staande bladeren en mooie bloemen. Ook staan er heel veel appelbomen, esdoorns, sierkersen, magnolia’s en berken in deze botanische tuin. En bomen moeten natuurlijk regelmatig verzorgd worden. Ook in Wageningen zorgt Van Voorthuizen ervoor dat de boomzorg op de juiste manier plaatsvindt.

Boomzorg in Wageningen en omgeving door Van Voorthuizen

Wanneer u Van Voorthuizen inschakelt voor uw boomverzorging, kunnen onze bomenspecialisten u helpen met een breed scala aan taken. Dit begint al met het uitkiezen en leveren van bomen of planten. Hierbij letten onze boomverzorgers in Wageningen op zowel de inwendige als uitwendige kwaliteit van de boom, maar ook op uw mogelijkheden en wensen. Nieuwe bomen of al bestaande bomen moeten natuurlijk geplaatst of verplaatst worden. Uw boomspecialist van Van Voorthuizen in Wageningen heeft hier alle verstand van, van het opstellen van een verplantingsadvies tot daadwerkelijk (ver)planten. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor boomzorg van bestaande bomen. Misschien moet de groeiplaats wel verbeterd worden of heeft de boom last van ziektes. Uw boomverzorgers in Wageningen hebben de kennis en middelen in huis om uw bomen weer gezond te krijgen en houden. Af en toe moeten de bomen ook gesnoeid worden, of misschien wilt u uw net geplante boom in een bepaalde vorm krijgen. Ook hiervoor zijn de bomenspecialisten van Van Voorthuizen in geschoold.

Neem contact op met uw boomspecialist in Wageningen

Wanneer u in Wageningen of in de buurt van deze Gelderse gemeente woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomverzorging. U mag natuurlijk ook altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl