Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt het prachtige Veenendaal. In deze mooie gemeente kun je zowel genieten van een dorps karakter als een groot winkelcentrum bestaande uit veel winkeltjes en horeca. Op zonnige dagen kun je tijdens een dagje Veenendaal genieten van een verkoelend drankje op het terras, maar ook met minder weer kun je je slag slaan in de overdekte winkelcentra. Gelukkig is Veenendaal buiten de stad ook een zeer fijne gemeente. In de prachtige natuur kun je prima wandelen en fietsen langs kastelen, landgoederen en bossen. Bomen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van de gemeente Veenendaal. Deze bomen hebben de juiste verzorging nodig om in de gewenste vorm te groeien, maar ook om gezond te blijven. De boomverzorgers van Van Voorthuizen zorgen er in Veenendaal voor dat alle bomen gezond worden en blijven.

Boomverzorging in Veenendaal en omgeving door Van Voorthuizen

De bomenspecialisten van Van Voorthuizen kunnen worden ingeschakeld voor alle nodige zorg rondom uw bomen, of dit nu particulier of zakelijk is. In het algemeen zorgen wij ervoor dat bomen niet ongewenst veranderen en gezond blijven. Boomzorg start echter al bij de levering van bomen die van goede kwaliteit zijn en aan alle wensen voldoen. Echter letten de boomspecialisten er ook op dat de bomen aan regels van bijvoorbeeld de gemeente Veenendaal voldoen. Zodra de boom is uitgekozen, gaat Van Voorthuizen aan de slag met het (ver)planten van uw boom. Daarbij voeren de bomenspecialisten een groeiplaatsonderzoek uit en maken ze grond klaar voor de boom. Eenmaal geplant heeft de boom natuurlijk ook nazorg nodig. Bij deze boomzorg hoort bijvoorbeeld het bestrijden van ziekten en plagen, maar ook het snoeien voor onderhoud of begeleiding. Kortom, bij Van Voorthuizen bent u aan het juiste adres als het gaat om de algehele boomverzorging.

Bel nu uw boomspecialist omgeving Veenendaal

Wanneer u in Veenendaal of in de buurt van deze gemeente woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomverzorging. U kunt natuurlijk ook altijd eerst contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl