In het centrum van Nederland ligt de vierde grootste stad ons land: Utrecht. Deze bruisende stad wordt voornamelijk bewoond door studenten en starters, en is een multiculturele stad. Jaarlijks vinden er vele evenementen plaats, waaronder het Grachtenfestival, Soenda en het Nederlands Film Festival. Niet alleen Utrechters vinden het leuk om hier naartoe te gaan, ook toeristen komen hier jaarlijks massaal op af. Naast de vele evenementen, is ook de stad leuk om te zien en om doorheen te wandelen. Een grote trekpleister is dan ook de Domtoren. Ondanks dat de Domtoren momenteel in de steigers staat, is het nog steeds leuk om een tour van de toren te volgen. Vanaf de top van de Dom heb je een prachtig uitzicht en kun je zelfs de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zien. Op de Veluwe na, is dit het grootste natuurgebied in Nederland. Hier vind je niet alleen heidevelden en zandheuvels, maar voornamelijk bossen. Deze bestaan uit berken, eiken, beuken en vele andere bomen. Deze bomen moeten natuurlijk verzorgd worden, om het bos in te laten floreren. Ook in Utrecht zorgt van Voorthuizen ervoor dat de bossen en bomen er gezond bij liggen door middel van boomzorg in Utrecht.

Boomzorg in Utrecht en omgeving door Van Voorthuizen

Van Voorthuizen kan natuurlijk niet alleen ingeschakeld worden voor boomverzorging in Gemeente Utrecht, maar ook voor uw boomverzorging aan huis. Onze bomenspecialist in Utrecht adviseert u graag wat u het beste kunt doen om uw bomen gezond te houden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor een breed scala aan taken. Zoals het uitkiezen en leveren van bomen of planten, het planten van de bomen en het op orde houden van uw bomen en planten. Van Voorthuizen kunt u inschakelen voor uw boomverzorging in Utrecht en omstreken. Ook voor het onderhouden van uw bomen en planten kunt u ons inschakelen. Denk hierbij aan het snoeien, bestrijden van ziektes en verplanten. De bomenspecialist in Utrecht van Van Voorthuizen is hier volledig in gespecialiseerd.

Neem contact op met uw boomspecialist in Utrecht

Wanneer u in Utrecht of in de buurt woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomverzorging in Utrecht. U mag natuurlijk ook altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies. Bel nu uw boomspecialist te Utrecht voor een passend advies!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl