Tiel behoort tot de tien oudste steden van Nederland. Daarnaast wordt Tiel ook wel fruitstad aan de Waal genoemd. Dit komt mede doordat Tiel in het centrum van de Betuwe ligt. Dit ziet u dan ook terug in Tiel! Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Ook op cultureel gebied is er van alles te beleven. Zo kunt u genieten van prachtige theatervoorstellingen en mag een bezoek aan de plaatselijke museum niet ontbreken.

Gelukkig is Tiel buiten de stad ook een zeer fijne gemeente. In de prachtige natuur kunt u prima wandelen en fietsen langs kastelen, landgoederen en bossen. Naast de bekende fruitbomen, zijn andere bomen ook een belangrijk onderdeel van de gemeente Tiel. Deze bomen hebben de juiste verzorging nodig om in de gewenste vorm te groeien, maar ook om gezond te blijven. De boomverzorgers van Van Voorthuizen zorgen er in Tiel voor dat alle bomen gezond worden en blijven.

Boomverzorging in Tiel en omgeving door Van Voorthuizen

De bomenspecialisten van Van Voorthuizen kunnen worden ingeschakeld voor alle nodige zorg rondom uw bomen, of dit nu particulier of zakelijk is. Boomverzorging is een heel breed begrip. In het algemeen zorgen wij ervoor dat bomen niet ongewenst veranderen en gezond blijven. De bomenspecialisten hebben verstand van het gehele proces tussen bomen planten en snoeien of zelfs verwijderen. Wanneer u in Tiel of omgeving graag een nieuwe boom zou willen laten planten, dan helpen onze boomverzorgers met de aankoop en het planten hiervan. Onze boomspecialisten staan daarom al klaar voor u wanneer u advies nodig heeft over aanschaf van een boom.

Onze boomspecialisten letten er ook op dat de bomen aan regels van bijvoorbeeld de gemeente Tiel voldoen. Gelukkig hebben alle boomverzorgers van Van Voorthuizen in Tiel genoeg kennis hierover in huis. Zodra de boom is uitgekozen, gaat Van Voorthuizen aan de slag met het (ver)planten van uw boom. Zo kunnen bomen in de gewenste staat groeien en de mensen voorzien van zuurstof.  Daarbij voeren de bomenspecialisten een groeiplaatsonderzoek uit en maken ze grond klaar voor de boom. Wanneer de boom geplant is dan heeft deze natuurlijk ook nazorg nodig. Bij deze boomzorg hoort bijvoorbeeld het bestrijden van ziekten en plagen. Dat geldt ook voor het snoeiwerk dat tussentijds uitgevoerd kan worden. Kortom, de boomverzorgers van Van Voorthuizen in Tiel zijn breed gekwalificeerd in hun werk en helpen u graag met al uw boomzorg.

Bel nu uw boomspecialist omgeving Tiel

Wanneer u in Tiel of in de buurt van deze gemeente woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomverzorging. U kunt natuurlijk ook altijd eerst contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl