Rhenen is een stad in de provincie Utrecht en grenst aan de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Al in 1258 mocht Rhenen zichzelf officieel een stad noemen en tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er hevig gestreden bij Rhenen in de buurt tijdens de Slag van de Grebbeberg. Na de wederopbouw bloeide Rhenen als nooit tevoren. Ook de natuur in Rhenen floreerde en hier heeft boomverzorger Van Voorthuizen bij geholpen. De bomenspecialisten van Van Voorthuizen in Rhenen staan klaar voor alle inwoners van Rhenen.

Boomzorg in Rhenen en omgeving door Van Voorthuizen

De boomspecialisten van Van Voorthuizen kunnen voor allerlei aspecten van boomverzorging in Rhenen worden ingezet. Bent u toe aan een vernieuwde tuin, maar vindt u het lastig om uw tuin zelf te ontwerpen? De bomenspecialisten Van Voorthuizen helpen u graag om uw droomtuin te realiseren. Of misschien bent u wel op zoek naar nieuwe bomen of planten? De gediplomeerde medewerkers van Van Voorthuizen kan u advies geven over wat wel en niet zal werken in uw tuin. Hierna kunnen zij de mooiste bomen en planten leveren, precies naar uw wens. Ook kunt u hulp krijgen bij het snoeien, verplanten of verwijderen van bomen in Rhenen bij Van Voorthuizen.

Neem nu contact op met uw boomspecialist in Rhenen

Woont u in Rhenen en bent u op zoek naar een boomverzorger? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Voorthuizen. De ervaren bomenspecialisten staan voor u klaar om u gericht advies te geven over boomverzorging.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl