Aan de zuidelijke rand van de Veluwe ligt de gemeente Renkum. De prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving gaat hier over in het eveneens mooie rivierengebied. Het gehele jaar kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in Renkum. Er kan gefietst worden over de Italiaanse weg, gedwaald worden door de bossen van landgoed Quadenoord en gewandeld worden op de ‘Hemelse berg’. De gemeente Renkum bevat veel bijzondere natuur en gezellige dorpen. Om dit zo te behouden, is Van Voorthuizen ook in Renkum actief bezig met boomverzorging. De boomspecialisten van Van Voorthuizen in Renkum zorgen ervoor dat deze bomen een gezond leven leiden en in de gewenste staat blijven groeien.

Boomzorg in Renkum en omgeving door Van Voorthuizen

Bij Van Voorthuizen werken boomverzorgers die u op alle vlakken van boomverzorging in Renkum kunnen helpen. De bomenspecialisten hebben verstand van het gehele proces tussen bomen planten en snoeien of zelfs verwijderen. Wanneer u in Renkum of omgeving graag een nieuwe boom zou willen laten planten, dan helpen onze boomverzorgers met de aankoop en het planten hiervan. U kunt natuurlijk ook gewoon een bestaande boom laten verplanten.

Uw boomspecialist in Renkum houdt rekening met de groeiplaats van uw boom. Er kunnen namelijk diverse aantastingen of ziektes actief zijn die de conditie van uw boom kunnen verminderen. Dit wordt gedaan met bestrijdingsmiddelen of meststoffen. En af en toe zal uw boom ook gesnoeid moeten worden. Ook hiervoor is Van Voorthuizen inzetbaar. Onze bomenspecialisten in Renkum doen dit op een vakkundige manier, zodat uw boom in de gewenste staat kan groeien.

Bel nu uw boomverzorger te Renkum

Woont of werkt u in Renkum of in de nabije omgeving van deze prachtige gemeente, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomzorg. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen of welke hulp u nodig heeft, neem dan zeker contact met ons op. We geven u graag advies en helpen u verder.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl