Van Voorthuizen is de bomenspecialist van Nijmegen. Nijmegen ligt in de provincie Gelderland, en ligt relatief dicht bij de grens met Duitsland. Nijmegen staat erom bekend een erg groene stad te zijn. Daarnaast heeft Nijmegen het opvallende heuvelachtige landschap, wat we in Nederland niet gewend zijn. Voor wandelaars is Nijmegen daarom een interessante omgeving, omdat er diepe dalen en hoge heuvels te vinden zijn. Ook kenmerkend voor Nijmegen is de Waal die langs de stad loopt. Nijmegen is dan ook een van de weinige steden met een stadsstrand, namelijk het waalstrandje. Kortom, Nijmegen kent een diverse en afwisselende natuurrijke omgeving. Van Voorthuizen zorgt ervoor dat deze omgeving zo gezond en mooi mogelijk blijft door goede boomzorg in Nijmegen te leveren.

Boomzorg in Nijmegen door Van Voorthuizen

Voor specialistische boomzorg in Nijmegen moet u bij Van Voorthuizen zijn. Wij begeleiden u in het gehele proces vanaf het planten van bomen tot het verwijderen van bomen. Als bomenspecialist in Nijmegen zorgen wij er ook voor dat uw reeds geplante bomen in topconditie blijven. Door het gebruik van bestrijdingsmiddelen of meststoffen waar nodig, zullen uw bomen lang in optimale staat blijven. Onze werknemers zijn allemaal deskundig opgeleid, en zullen gegarandeerd de beste boomzorg van Nijmegen leveren. Naast het planten van nieuwe bomen kunt u bij onze boomverzorgers ook terecht voor het verwijderen van bomen, het snoeien van bomen, en het verplanten van bomen in Nijmegen en omstreken.

Neem contact op met uw bomenspecialist in Nijmegen

Bent u opzoek naar een bomenspecialist in Nijmegen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met het juiste advies en helpen u heel graag verder met goede boomzorg in Nijmegen.

Bekijk hier onze contactgegevens en vul het formulier in!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl