Op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, dat sinds 2003 een nationaal park is, ligt het dorpje Leersum. Tot 1 januari 2006 was Leersum een zelfstandige gemeente, maar nu behoort het samen met Maarn, Amerongen, Driebergen en Doorn tot de nieuwe gemeente Utrechtse Heuvelrug. Er zijn mooie bezienswaardigheden te vinden in Leersum, zoals Kasteel Broekhuizen, dat van 2013 tot 2016 het decor was van het tv-bakprogramma Heel Holland Bakt. Ook is er elk derde weekend van augustus een bloemencorso in Leersum, waarbij de mooiste wagens met dahlia’s prijzen kunnen winnen. En natuurlijk staat Leersum bekend om het bosgebied. Er is in de historie helaas heel veel bos verloren gegaan, maar tijdens de negentiende eeuw heeft herbebossing ervoor gezorgd dat de Heuvelrug behouden is gebleven. Voor de boomzorg van deze bebossing in Leersum, of dit nu particulier of openbaar is, heeft Van Voorthuizen de juiste bomenspecialisten in dienst.

Boomzorg in Leersum en omstreken door Van Voorthuizen

Van Voorthuizen kan voor alle aspecten rondom boomverzorging in Leersum worden ingezet. In het algemeen betekent dit dat uw boomspecialist in Leersum ervoor zorgt dat bomen niet ongewenst veranderen en gezond blijven. Het onderhoud van bomen, zoals groeiplaatsverbetering of ziektebestrijding, is hiervan een belangrijk aspect. Gelukkig hebben alle boomverzorgers van Van Voorthuizen in Leersum genoeg kennis hierover in huis. Dat geldt ook voor het snoeiwerk dat wij uitvoeren. Zo kunnen bomen in de gewenste staat groeien en de mensen voorzien van zuurstof. Mocht u een nieuwe boom willen aanschaffen, ook dan staan de bomenspecialisten in Leersum voor u klaar. We geven u advies bij de aankoop en kunnen het planten uit handen nemen. Kortom, de boomverzorgers van Van Voorthuizen in Leersum zijn breed gekwalificeerd in hun werk en helpen u graag met al uw boomzorg.

Bel vandaag nog uw boomspecialist in omgeving Leersum

Woont u in Leersum of in de buurt van dit bosrijke dorp, schakel dan Van Voorthuizen in voor al uw boomzorg. U mag natuurlijk ook altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl