Bij Van Voorthuizen bent u aan het juiste adres voor boomzorg in Gorinchem. Wij kunnen onszelf met trots de bomenspecialist van Gorinchem noemen. Gorinchem ligt in het oosten van Zuid-Holland. Gorinchem staat bekend om het feit dat in het centrum zich een goed bewaarde vestingstad bevindt. Gorinchem wordt omgeven door de rivieren de Linge en de Boven-Merwede, wat ervoor zorgt dat Gorinchem een vruchtbaar gebied is waar veel boomgroei mogelijk is. Omdat het centrum een oude vestingstad is, zijn er veel bezienswaardigheden in Gorinchem. Een aantal daarvan zijn zelfs beschermde monumenten, vanwege de historische waarde. Naast veel culturele en historische bezienswaardigheden, kent Gorinchem ook een aantal prachtige natuurparken. Vanuit de Lingehaven vaart u zo de Biesbosch in, maar ook met de fiets komt u direct uit in de Biesbosch vanaf Gorinchem. Daarnaast is het Munnikenland zeker de moeite waard om te bezoeken, en niet al te ver van Gorinchem af. In het Munnikenland ligt ook Slot Loevestein, een prachtig oud slot uit het jaar 1357. Kortom, Gorinchem heeft genoeg te bieden en het is belangrijk om dit prachtige gebied zo goed mogelijk in stand te houden. Daarom is Van Voorthuizen ook in Gorinchem de bomenspecialist!

Boomzorg in Gorinchem

Van Voorthuizen is de bomenspecialist in Gorinchem en staat daarom altijd voor u klaar als u boomzorg in Gorinchem nodig heeft. Wij zijn specialist op dit gebied, en kunnen u begeleiden in het volledige proces vanaf het planten van een boom tot het bestrijden van ongedierte of schimmels in uw boom. Wij gebruiken hierbij altijd veilige stoffen, die de natuur en uw boom niet zullen schaden. Bij Van Voorthuizen zorgen wij er in ieder geval voor dat uw bomen altijd en topconditie zullen zijn, en daarom mogen wij onszelf de bomenspecialist van Gorinchem noemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor

Bent u opzoek naar een bomenspecialist in Gorinchem? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan 5 dagen in de week voor u klaar met passend advies over boomzorg in Gorinchem.

Bekijk hier onze contactgegevens en vul het formulier in!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl