Op de westflank van de Veluwe, in het zuiden van de Gelderse Vallei, vind je de gemeente Ede. In deze gemeente is er altijd wel iets te doen. Zo wordt tijdens de bloeitijd van de heide de welbekende Heideweek gehouden in Ede. In deze laatste volledige week van augustus kunnen bezoekers genieten van artiesten, braderieën, sportactiviteiten, fietstochten en veel meer. Ede staat ook bekend om de Zwem & Poloclub Polar Bears, die al meerdere keren Nederlands en Europees waterpolo kampioen zijn geworden. En met een grootte van zo’n 32.000 hectare staat Ede in de top tien van grootste gemeenten in Nederland. Het is dan ook niet verrassend dat er veel verschillende landschappen te vinden zijn in deze gemeente, waar alle bewoners elke dag van kunnen genieten. In Ede vind je zowel bossen en heidevelden als zandverstuivingen. Bij deze landschappen horen natuurlijk ook de bomen. De bomenspecialisten van Van Voorthuizen zorgen er in Ede voor dat de bomen in de juiste staat kunnen groeien.

Boomzorg in Ede en omgeving door Van Voorthuizen

Boomverzorging is een heel breed begrip, en Van Voorthuizen legt u graag uit wat u kunt verwachten als u ons inschakelt. In het algemeen zorgen wij ervoor dat bomen niet ongewenst veranderen en gezond blijven. Onze boomspecialisten staan daarom al klaar voor u wanneer u advies nodig heeft over de aanschaf van een boom. De boomverzorgers helpen bij het planten van de boom, maar we kunnen ook een bestaande boom in uw tuin verplanten. Het is belangrijk om te weten dat goede boomverzorging hier niet stopt. Van Voorthuizen heeft alle kennis in huis om de groeiplaats van de boom te verbeteren of ziektes te bestrijden. Ook hoort snoeiwerk tot boomzorg. De bomenspecialisten in Ede zijn gekwalificeerd in dit werk en kunnen daarom ingezet worden voor al uw boomverzorging.

Bel nu uw boomspecialist omgeving Ede

Wanneer u in Ede of in de buurt van deze Gelderse gemeente woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomzorg. U mag natuurlijk ook altijd eerst contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl