Doorn is een historisch dorp dat zich op de Heuvelrug in de provincie Utrecht bevindt. In Doorn vindt u het cultuurhistorische erfgoed het Nationaal Bomenmuseum Gimborn, de grootste bomentuin van Nederland. Doorn bevindt zich in een bosrijke omgeving. Op de uitkijktoren ontdekt u het landschap en heeft u een prachtig uitzicht over de regio. Na een wandeling en de groenrijke omgeving kunt u een bezoek brengen aan Huis Doorn. Dit landgoed is hedendaags een museum. Daarnaast kunnen bezoekers de wandelpaden en tuinen van landgoed Huis Doorn ontdekken tijdens hun bezoek. In Doorn zorgen de bomenspecialisten van Van Voorthuizen voor de boomgezondheid in deze bosrijke omgeving.

Boomzorg in Doorn en omgeving door Van Voorthuizen

De boomverzorgers van Van Voorthuizen helpen u bij alle zaken rondom de boomzorg in Doorn en omgeving. Heeft u bijvoorbeeld boom-technisch advies nodig? Dan helpen onze boomspecialisten in Doorn u graag verder. Daarnaast kunnen onze bomenspecialisten ook met andere zaken rondom de boomverzorging helpen. Onze bomenspecialisten kunnen u bijvoorbeeld helpen met het (ver)planten van bomen, snoeien van bomen, en verwijderen van bomen in Doorn en omstreken.

Uw bomenspecialist in Doorn kan ook aantastingen zoals schimmels, bacteriën en insecten ontdekken en onderscheiden. Is er een aantasting vastgesteld? Dan kunnen onze boomverzorgers een advies voor u opstellen en de bestrijding uitvoeren. Bij Van Voorthuizen kunt u ook terecht voor de nazorg van uw bomen. Woont u in Doorn of omstreken, dan staan onze boomverzorgers graag voor u klaar!

Neem contact op met uw boomspecialist in Doorn

Zoekt u een bomenspecialist in Doorn of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met de boomverzorgers van Van Voorthuizen. Onze boomspecialisten helpen u graag verder met al uw vragen rondom de boomzorg in Doorn en omstreken.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl