Van Voorthuizen is dé bomenspecialist in Den Bosch, de prachtige hoofdstad van Brabant. Den Bosch wordt omgeven door moerasgebied, en is dus rijk aan natuur. Dit komt doordat de stad aan maar liefst 4 rivieren ligt, de Maas, de Aa, de Dommel en de Dieze. Vanaf de binnenstad wandelt u binnen enkele minuten het Bossche Broek in. Dit natuurgebied diende vroeger als natuurlijk verdedigingswerk voor Den Bosch, doordat vijanden het moeras niet konden oversteken en daardoor de stad niet konden binnendringen. Naast het Bossche Broek kent Den Bosch nog tal andere natuurgebieden zoals de Moerputten en het Engelermeer die zeker het bezoeken waard zijn. Van Voorthuizen zorgt als bomenspecialist in Den Bosch voor een goede en gezonde bosrijke omgeving door middel van boomzorg in Den Bosch.

Boomzorg in Den Bosch en omgeving door Van Voorthuizen

Van Voorthuizen zorgt voor volledige boomzorg in Den Bosch. De boomzorg van Van Voorthuizen begint bij het planten van bomen en eindigt pas bij het eventuele verwijderen van bomen. Van Voorthuizen is de bomenspecialist van Den Bosch en staat daarom dan ook graag voor u klaar wanneer u een hulp nodig heeft met uw bomen.

Ook voor het bestrijden van aantastingen van bomen bent u bij Van Voorthuizen aan het juiste adres. Wij gebruiken hierbij bestrijdingsmiddelen of meststoffen, of wij kiezen voor het snoeien van de boom als dit nodig is. Als bomenspecialist in Den Bosch zorgen wij er in ieder geval voor dat uw bomen altijd in topconditie zijn.

Neem contact op met uw bomenspecialist in Den Bosch

Bent u opzoek naar een bomenspecialist in Den Bosch, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met het juiste advies en helpen u heel graag verder met goede boomzorg in Den Bosch.

Bekijk hier onze contactgegevens en vul het formulier in!

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl