De Gelderse hoofdstad heeft een hoog vaandel in creativiteit en natuur. De ArtEZ hogeschool voor de kunsten biedt diverse mogelijkheden voor alle artistieke Arnhemmers, er is een modehotel in de stad en jaarlijks vindt het Fashion + Design Festival plaats. Daarnaast staat Arnhem al sinds de zeventiende eeuw bekend als “Groene stad aan de Rijn” en “Parkstad”. Dit komt niet alleen door alle stadsparken die de stad kent, maar ook de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt binnen de Arnhemse gemeentegrenzen. In de stad zelf is Park Sonsbeek erg bekend en geliefd. Met 67 hectare aan natuur is er een grote diversiteit aan planten en bomen. Met de fiets, de boot of gewoon lopend is er genoeg natuur om te ontdekken in deze mooie stad. En bij de natuur horen natuurlijk ook de bomen. In Arnhem zorgen de boomspecialisten van Van Voorthuizen ervoor dat de bomen een gezond leven leiden en in de gewenste staat blijven groeien.

Boomzorg in Arnhem en omgeving door Van Voorthuizen

De gediplomeerde boomverzorgers van Van Voorthuizen zijn inzetbaar in het hele proces van boomverzorging. U kunt advies krijgen bij de aankoop van een boom door een medewerker met veel ervaring en kennis van de omgeving. Daarna kunnen we de boom voor u op de gewenste plek planten of een bestaande boom verplanten. Een bomenspecialist van Van Voorthuizen zorgt voor een optimale groeiplaatsinrichting.

Bij boomzorg hoort ook het onderhoud van bomen. Uw boomspecialist van Van Voorthuizen heeft dankzij zijn opleiding genoeg kennis over de kroonontwikkeling en voedingstoestand van uw boom, maar ook over het bestrijden van ziektes. Daarnaast helpt het snoeien van bomen om de groei te begeleiden of overlast te beperken. U kunt ons inschakelen voor al deze vormen van boomverzorging.

Bel nu uw boomspecialist te Arnhem

Als u in Arnhem of in de nabije omgeving van deze Gelderse hoofdstad woont, dan is Van Voorthuizen graag uw boomspecialist. Mocht u nog niet zo goed weten waar u moet beginnen of welke hulp u nodig heeft, neem dan even contact met ons op. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl