Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, in de vallei van de Eem, ligt de historische stad Amersfoort. De geschiedenis van deze groeistad gaat ver terug in de tijd, tot in de periode van jagers en verzamelaars. Bijzonder om te zien is dat de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort goed bewaard is gebleven. Je kunt er rondstruinen langs de grachten en de Onze Lieve Vrouwetoren bewonderen, ook wel de “Lange Jan” genoemd. De Sint-Joriskerk is ook zeker bezienswaardig, net zoals de stadsmuur waar inmiddels zogenaamde “Muurhuizen” tegenaan zijn gebouwd. Met zo’n rijke stadsgeschiedenis staan er in Amersfoort ook genoeg bomen die een goede boomverzorging vereisen. De boomspecialisten van Van Voorthuizen zorgen ervoor dat deze bomen een gezond leven leiden en in de gewenste staat blijven groeien.

Boomzorg in Amersfoort en omgeving door Van Voorthuizen

Van Voorthuizen kan worden ingezet tijdens het gehele proces van boomverzorging. Dat begint al bij de aankoop van een boom, waarbij we als bomenspecialist bij u in Amersfoort advies geven voor de best passende boom. Daarna planten we de boom, maar het is ook mogelijk om bestaande bomen te laten verplanten. Onze boomverzorgers zorgen voor een optimale groeiplaatsinrichting, zodat uw boom op de juiste manier kan ontwikkelen.

Vanzelfsprekend valt onder goede boomzorg ook het onderhoud van de boom. De specialisten bij Van Voorthuizen weten alles over de vochtvoorziening en kroonontwikkeling van uw boom, maar ook over het bestrijden van ziektes. Bomen moeten af en toe ook gesnoeid worden om ze aan het gewenste beeld te laten voldoen of te voorkomen dat de takken niet ongecontroleerd breken.

Bel nu uw boomspecialist te Amersfoort

Woont of werkt u in Amersfoort of in de nabije omgeving van deze prachtige stad, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomzorg. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen of welke hulp u nodig heeft, neem dan zeker contact met ons op. We geven u graag advies en helpen u verder.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl