De gemeente Barneveld staat vooral bekend om het aantal pluimveehouderijen in de Gelderse Vallei. In het gelijknamige dorp is zelfs het Nederlands Pluimveemuseum te bezoeken. Toch is Barneveld meer dan alleen ‘kip en ei’. In de zomermaanden worden de zes Oud Veluwse Markten georganiseerd en kun je je ogen uitkijken bij ongeveer dertig heteluchtballonnen tijdens het Ballonfiësta. Ook de natuur in de gemeente Barneveld is noemenswaardig. De westelijke kant ligt in de Gelderse Vallei, terwijl het oostelijke gedeelte tot het Veluwemassief hoort. Hierdoor komen heel verschillende landschappen voor in Barneveld. Tot deze landschappen behoren tevens de bomen. De boomspecialisten van Van Voorthuizen zorgen er ook in Barneveld voor dat deze bomen in de juiste staat kunnen groeien.

Boomzorg in Barneveld en omgeving door Van Voorthuizen

De boomverzorgers van Van Voorthuizen staan voor u klaar om de gehele boomzorg uit handen te nemen. Wanneer dit nodig is, adviseren de boomspecialisten al bij de aankoop van een boom. Het is namelijk belangrijk om hierbij rekening te houden met de omgeving. Soms is het nodig de grond eerst voor te bereiden. Van Voorthuizen heeft hiervoor alle kennis en kunde in huis. Vervolgens kan uw boom geplant worden, maar onze boomverzorging stopt hier niet. De groeiplaats van de boom moet regelmatig in de gaten worden gehouden en bomen moeten af en toe ook gesnoeid worden. Uw bomenspecialist uit de omgeving van Barneveld is inzetbaar voor al deze klussen.

Bel nu uw boomspecialist omgeving Barneveld

Wanneer u in Barneveld of in de buurt van deze Gelderse gemeente woont, dan kunt u Van Voorthuizen inschakelen voor uw boomverzorging. Mocht u nog niet zo goed weten waar u moet beginnen of welke hulp u nodig heeft, neem dan contact met ons op. We helpen u namelijk graag en staan altijd voor u klaar met een gericht advies.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl