Amerongen is een dorp in de provincie Utrecht dat ligt in het centrum van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug. Een van de bekendste bezienswaardigheden van Amerongen is Kasteel Amerongen. Het kasteel is tegenwoordig een museum en heeft een prachtige kasteeltuin. Rondom het kasteel en in Amerongen zelf kunt u verschillende wandelroutes volgen door de eeuwenoude bossen en genieten van de natuur. Zo vindt u in het midden van ons land een oase van rust. In Amerongen zorgen de boomspecialisten van Van Voorthuizen voor de gezondheid van de bomen in dit natuurgebied.

Boomzorg in Amerongen en omgeving door Van Voorthuizen

Van Voorthuizen specialiseert zich in alle aspecten rondom de boomzorg. Onze boomspecialisten kunnen u boom-technisch advies geven of u helpen met de verzorging van uw bomen en groen. Wilt u uw tuin een metamorfose geven? De boomverzorgers van Van Voorthuizen kunnen u ook voorzien in de levering van bomen en planten in Amerongen. Verder bieden de bomenspecialisten Van Voorthuizen ook tuinaanleg aan in Amerongen. Naast het planten van nieuwe bomen kunt u bij onze boomverzorgers ook terecht voor het verwijderen van bomen, het snoeien van bomen, en het verplanten van bomen in Amerongen en omstreken.

Contacteer uw bomenspecialist in Amerongen

Bent u op zoek naar een boomverzorger in Amerongen of omgeving? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Van Voorthuizen boomverzorging. Onze bomenspecialisten bieden u graag advies aan omtrent boomverzorging in Amerongen.

Contactgegevens

Zandkuilweg 2a 4033 AL Lienden

0344 - 60 15 56

info@vanvoorthuizenbomen.nl